AMBIFAARKE

BOEKINGEN

Ambifaarke op jouw evenement?

Het hoofddoel van Ambifaarke is zorgen voor ambiance op evenementen, zoals cantussen of feesten. Wij komen graag jouw evenenement voorzien van gepaste muziek.

Er zijn hiervoor 2 formules:

  • Optreden op een cantus
    Ambifaarke valt binnen op de cantus en doet een kort optreden (ongeveer 20 minuten) om de sfeer erin te brengen
  • Groter optreden
    Bijvoorbeeld het begeleiden van een hele cantus (ook beiaardcantussen!), of langere optredens op feesten, recepties, proclamaties, etc.

Wil je Ambifaarke boeken om te komen optreden op jouw evenement? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen contact op met jou

:
:

Het exacte moment wordt nog afgestemd met de senior en de contactpersoon die je opgeeft. Om 22 uur sluit de univiersiteit. Omdat we niet lang buiten willen staan met de instrumenten vragen we om ten laatste om 22u15 te kunnen binnenvallen.

Deze persoon ontvangt een bevestiging van de senior indien we genoeg muzikanten hebben om binnen te vallen. Het exacte uur wordt dan ook afgesproken of op de avond zelf afgestemd.

Onze senior neemt contact met u op om te bevestigen als we kunnen, om de betaling te regelen en andere zaken op elkaar af te stemmen.

De prijs hangt af van het soort evenement, het aantal muzikanten die kunnen, afstand, drank inbegrepen, nieuwe muziek instuderen, hoelang optreden...

Hier zijn alvast een aantal richtprijzen waarop je de kosten kunt baseren (die liggen dus niet vast).

  • (Beiaard)cantus begeleiden: 200-300 euro
  • Proclamatie: 300 euro
  • Feesten: minimum 100 euro
AMBIFAARKE

KALENDER